• Vitrona denkt mee met de schermen op het terras en wordt tevens sponsor vv Naaldwijk

  In het afgelopen jaar zijn er heel veel zaken in en om ons clubgebouw verbeterd. Naast alles in de kantine is ook op het terras een en ander gebeurd. Met behulp van Gert Jan van der Lugt van G.J Bestratingen en Jack van der Voort van Vitrona zijn de windschermen die het “supportersterras” scheidde van het “sponsorterras” verplaatst en hebben we nu 1 groot terras waarbij het vv Naaldwijk gevoel, familievereniging waarbij iedereen met elkaar geniet, tot zijn recht komt.  

  Onderdeel van gesprek in de winter was ook of Vitrona dan niet als sponsor zou mee willen denken, en dat was voor Jack ook zeker bespreekbaar. De schermen aan de zijde van de ingang van de kantine werden opnieuw beplakt, met de huidige uitstraling van Vitrona, waarbij met Jack een mooie overeenkomst werd afgerond tot sponsering. Wij zijn Vitrona en Jack dankbaar voor het mee helpen aan de verbetering van het terras, en voor de steun aan vv Naaldwijk. 

  Over Vitrona: 

  Iedere dag werken wij met de mooiste producten. Wij hechten waarde aan onze manier van werken, de vakkundigheid waarmee wij dit realiseren en de kwaliteit die wij voor ogen hebben te leveren. Als familiebedrijf is onze familie belangrijk. Naast ons werk, hechten wij enorm veel waarde aan 'genieten'. Met familie, vrienden en onze gezinnen samen zijn. Onze producten zijn een toevoeging op het leven. Met onze terrasoverkappingen verlengen we de zomers.  

  Onze zonneschermen zorgen voor verkoeling, maar maken het u ook aangenaam voor fijne momenten in de tuin. Kom gerust eens langs bij een van onze showrooms in Naaldwijk of Berkel en Rodenrijs. Hier vindt u opstellingen van terrasoverkappingen en kunnen wij u de mogelijkheden voor zonwering, screens, raamdecoratie en buitenjaloezieën demonstreren. Graag geven wij u een advies op maat voor een passend product. 

  Jack, Terry & Mark