• Vreugdenhil Young Plants al 11 jaar trouwe sponsor vv Naaldwijk

  Vreugdenhil Young Plants is door de broers Sjaak en Thijs Vreugdenhil ruim 45 jaar geleden opgericht onder de naam Plantenkwekerij Vreugdenhil en al snel sloot broer Jaap aan. Destijds kweekten zij sla, tomaten- en paprikaplanten op. Het bedrijf was toen al gevestigd aan de Noordlierweg in De Lier waar Vreugdenhil onder de huidige naam Vreugdenhil Young Plants nog steeds haar hoofdvestiging heeft. Eén van de klanten van het eerste uur van het toenmalige Pannevis (nu Syngenta) waar Vreugdenhil sierteeltplanten voor opkweekte. Het bleek een begin van een mooie, langdurige samenwerking. Bij Syngenta  kwamen zij Martin Uittenbroek tegen. In 1995 werd Martin door Vreugdenhil aangetrokken als Algemeen Directeur en hij staat inmiddels al bijna 25 jaar aan de leiding, ondersteund door een sterk management team.

   

  Inmiddels kweekt Vreugdenhil Young Plants op vijf eigen locaties en enkele huurlocaties in het Westland miljoenen warme groenteplanten en planten voor de sierteelt uit zaad als uit stek. Daarnaast teelt Vreugdenhil Young Plants eigen ‘mini’ groenteplanten onder de naam Pick-&-Joy, waarbij de consument o.a. haar eigen tomaten, paprika’s, pepers, aardbeien, aubergines en komkommers kan telen. Dat is lekker, gezond en leuk om te doen! Deze plukgroenten kun je onder meer in tuincentra, bouwmarkten en supermarkten kopen. 

   

  Vreugdenhil Young Plants is al jarenlang trouw aan onze club. In mijn gesprek met Chantal van Kester, verantwoordelijk voor communicatie en marketing gaf zij aan veel respect te hebben voor het verenigingsleven en hun vrijwilligers. Om die reden draagt Vreugdenhil Young Plants vv Naaldwijk dan ook een warm hart toe. Wij zijn hier vanzelfsprekend heel blij mee en hopen dat Vreugdenhil Young Plants bereid is deze steun nog lang voort te zetten. 

   

  Voor meer informatie over Vreugdenhil Young Plants en het concept Pick-&-Joy, zie: