• Al ruim 15 jaar is Vreugdenhil Young Plants een van de gewaardeerde sponsoren van VV Naaldwijk. Het is mooi dat een dergelijk toonaangevende Westlandse onderneming ook de komende jaren weer verbonden blijft aan onze vereniging.

  Dus, bezoekt u binnenkort een wedstrijd van het eerste elftal, dan hangt het bord weer netjes langs het hoofdveld aan De Hoge Bomen.

  Over Vreugdenhil Young Plants:

  Vreugdenhil Young Plants legt dagelijks de basis voor een succesvolle start voor vele glasgroente- en sierteelttelers. Onder 47 hectare glas, verspreid over vijf locaties in het westland en één in Bleiswijk, kweken wij warme groenteplanten, jonge sierplanten vanuit zaad als stek en eetbare plukgroenten op. We zijn een vakkundige en klantgerichte partner met als resultaat het beste kwaliteitsproduct. Omdat voor u alleen het beste telt. Al bijna 50 jaar.

  Vreugdenhil Young Plants is een belangrijke speler binnen de Nederlandse glastuinbouw. Elke dag streven we ernaar tot de top te blijven behoren. Optimaliseren, innoveren en samenwerken zijn drie van onze belangrijkste kernwaarden.

  Voor meer informatie:

  https://www.vreugdenhilyoungplants.com/nl 

  https://www.facebook.com/vreugdenhilyoungplants