• De Vrienden van de V.V. Naaldwijk

 • Graag stellen wij ons voor

  Wij zijn Frank van der Meer, Carly van der Meer, Maik Kuivenhoven en Michelle Badoux. Per heden (dec 2022) vormen wij de Stichting Vrienden van de V.V. Naaldwijk.

  Frank en Maik zijn groot geworden bij de club en hebben jarenlang in de selectie gevoetbald. Carly en Michelle zijn nog steeds actief bij de vrouwen op zaterdag. Je komt ons regelmatig tegen op en om het voetbalveld.

  We kijken ernaar uit uit om iedereen die dat wil, vriend van de club te maken!

 • De Stichting

  Stichting De Vrienden van v.v. Naaldwijk (DVVN) is ontstaan in navolging van de "Club van Honderd" met als doel ieder jaar geld in te zamelen om de vereniging een financieel steuntje in de rug te geven. Hierbij is de eis dat het geld besteed wordt aan zaken waar heel de vereniging wat aan heeft.

 • Jouw idee is belangrijk

  De Vrienden van Naaldwijk bepaalt waar het geld aan besteed wordt, eventueel in overleg met het bestuur. We zien het liefst dat dit de ideeën van onze vrienden zijn. Mocht je een leuk, interessant of grappig idee hebben, laat het ons weten!

 • Aftrap

  In december/januari wordt traditiegetrouw het snerttoernooi gehouden, wat tevens de start is van de jaarlijkse wervingsactie van DVVN. Tijdens deze avond wordt er rondgelopen en aan iedereen gevraagd om vriend van Naaldwijk te worden, dit kan al vanaf € 50,00 per jaar.

  Mocht je niet zijn aangesproken, dan nemen wij later contact met je op. Ja mag uiteraard altijd één van ons benaderen.

  Wanneer alle donaties zijn ontvangen en verwerkt, wordt het bord met de namen van de Vrienden van Naaldwijk geregeld en op een zichtbare plek gehangen. Ieder jaar zorgt Marck van Daalen ervoor dat dit gemaakt wordt.

 • Lid worden of contact opnemen

  Mail: 
  vriendenvan@vvnaaldwijk.nl

  Telefoon:
  Frank van der Meer:
  06 5175 9961
  Michelle Badoux:
  06 3001 6659

  IBAN: 
  NL31 RABO 0126 5448 24
 •  

  Zaken die de Stichting dankzij uw donaties heeft gerealiseerd, zijn o.a.:

 •  

  AED apparaat

  Tosti-apparaten

  Inloopmat entree clubgebouw

  Extra kassa in de kantine

  Krijtkar

  Partytent

  Wasmachine

  Muziekinstallatie

  Gereedschapkist met inhoud

  TV in de kantine

  Meubilair kantine

  Meubilair voor het terras

  Koelmotor voor de koelcel

  Dubbelglas vervangen kantine

  Muziekcomputer kantine

  Beamer

  Jaarlijkse bijdrage braderie

  Abonnement muziekcomputer

  Keukengerei nieuwe keuken

  Doeltjes

  Grote trainingsdoelen

  Diverse trainingsmaterialen

  Ballen

  Ballenpomp

  Tafelvoetbalspel kantine

  Warmhoudvitrine

  Abonnement KPN eredivisie

  Ook heeft de Stichting tweemaal een aanzienlijk bedrag aan de vereniging gedoneerd ten behoeve van de renovatie/ nieuwbouw van de kantine en keuken in 2017. Ook verzorgd de Stichting een bloemetje bij de begrafenis van de ons ontvallen donateurs van de Stichting. Naast de hierboven genoemde zaken heeft de Stichting in de afgelopen 12/ 13 jaar ook nog aan vele andere zaken,  bijgedragen en zal dit ook blijven doen dankzij de donaties van de vrienden van de Stichting, die inmiddels naar zo’n 300 donateurs (vrienden) is uitgegroeid. 

  Wij hopen dan ook dat u de Vrienden van Naaldwijk een net zo een warm hart zult blijven toedragen zoals u dat hebt gedaan in de afgelopen jaren, zodat zaken waarvoor de vereniging niet altijd het geld heeft, maar toch (hard) benodigd zijn, gerealiseerd kunnen blijven worden. Alvast bedankt!