• De Vrienden van v.v. Naaldwijk

 • Stichting De Vrienden van v.v. Naaldwijk (DVVN) is ontstaan in navolging van de "Club van Honderd" met als doel ieder jaar geld in te zamelen om de vereniging een financieel steuntje in de rug te kunnen geven voor zaken waarvoor de vereniging geen geld beschikbaar heeft en deze zaken toch benodigd zijn. Wel is hierbij altijd en nu nog de eis geweest, dat het geld besteed werd en wordt aan zaken waar "heel" de vereniging wat aan had/ heeft. Dus niet voor een uitje van de selectie of voor de "aankoop" van een speler. Waar het gedoneerde geld uiteindelijk aan besteed werd/ wordt, bepaalde, en nu nog, de Stichting altijd zelf. En natuurlijk vond/ vindt dit plaats in overleg met het bestuur. 

  Als startpunt van iedere jaarlijkse wervingsactie van de DVVN is altijd het jaarlijkse Snerttoernooi bij de VV Naaldwijk beginnende met de persoonlijke benadering door een aantal lieftallige dames van ons Dameselftal van de aanwezige personen op het altijd gezellige feest na het snerttoernooi gevolgd door een aantal "belavonden". In eerste instantie werd dit laatste gedaan door Ron v.d. Meer en Willem Kok en sinds een jaar of vijf ook samen met Ruud Stoof. Nadat alle donaties ontvangen waren, werd er ieder jaar een bord gemaakt door Marckreclame.nl, geheel kosteloos overigens, met daarop alle namen van de donateurs van de Stichting, die ieder jaar weer vol trots opgehangen werd op een zichtbare plek in het clubgebouw van de vereniging.

  Lid worden of contact: vriendenvan@vvnaaldwijk.nl

  Erik Heijs : 06-1250 9970
  Johan Verkade : 06-5164 4755 

  IBAN: NL31 RABO 012.65.44.824

 • Zaken die de Stichting dankzij uw donaties heeft kunnen realiseren en dit zijn ze zeker niet allemaal, zijn: 

  AED apparaat

  Tosti-apparaten

  Inloopmat entree clubgebouw

  Extra kassa in de kantine

  Krijtkar

  Partytent

  Wasmachine

  Muziekinstallatie

  Gereedschapkist met inhoud

  TV in de kantine

  Meubilair kantine

  Meubilair voor het terras

  Koelmotor voor de koelcel

  Dubbelglas vervangen kantine

  Muziekcomputer kantine

  Beamer

  Jaarlijkse bijdrage braderie

  Abonnement muziekcomputer

  Keukengerei nieuwe keuken

  Doeltjes

  Grote trainingsdoelen

  Diverse trainingsmaterialen

  Ballen

  Ballenpomp

  Tafelvoetbalspel kantine

  Warmhoudvitrine

  Abonnement KPN eredivisie

  Ook heeft de Stichting tweemaal een aanzienlijk bedrag aan de vereniging gedoneerd ten behoeve van de renovatie/ nieuwbouw van de kantine en keuken in 2017. Ook verzorgd de Stichting een bloemetje bij de begrafenis van de ons ontvallen donateurs van de Stichting. Naast de hierboven genoemde zaken heeft de Stichting in de afgelopen 12/ 13 jaar ook nog aan vele andere zaken,  bijgedragen en zal dit ook blijven doen dankzij de donaties van de vrienden van de Stichting, die inmiddels naar zo’n 300 donateurs (vrienden) is uitgegroeid. 

  Wij hopen dan ook dat u de Vrienden van Naaldwijk een net zo een warm hart zult blijven toedragen zoals u dat hebt gedaan in de afgelopen jaren, zodat zaken waarvoor de vereniging niet altijd het geld heeft, maar toch (hard) benodigd zijn, gerealiseerd kunnen blijven worden. Alvast bedankt!