• Vrouwen 1 aan kop in bekerpoule na winst op Lyra VR2

Na een goede doordeweekse wedstrijd tegen Westlandia (2-3 winst) stond op zaterdag de tweede bekerwedstrijd op het programma en wel tegen Lyra VR2. Voorafgaand aan de wedstrijd kregen de dames nog een leuke verrassing van de KNVB: een certificaat en medailles als felicitatie van het kampioenschap van afgelopen seizoen. De stemming zat er daardoor gelijk goed in! Naaldwijk begon dan ook fel aan de wedstrijd en de 0-1 tegen na 20 minuten was onverwacht. Maar die stand stond gelukkig niet lang op het bord. Direct lieten de Naaldwijkse dames hun veerkracht zien. Het was Rianne die een corner van Lisa onhoudbaar inkopte. Naaldwijk bleef de bovenliggende partij en drukte dat even later in de eerste helft uit in een 2-1 voorsprong. Na goed werk van Judith rond de zestien kon Michelle aanleggen. De keepster van Lyra verslikte zich in het gevaarlijke stuitje in haar schot en liet de bal door haar handen glippen. Met 2-1 gingen de dames de rust in. Na rust veranderde er niet veel in het spelbeeld. Als Lyra al wist uit te breken was de verdediging van Naaldwijk oppermachtig. De kansen van Naaldwijk werden niet helaas nog niet optimaal benut, wat door de dames vrolijk werd gewijd aan het gebrek aan wedstrijdritme. Terecht! Het werd nog wel 3-1 toen Dees met een strakke assist Denise op de rand van de zestien vond. Die wist weg te draaien bij haar verdedigster en faalde oog in oog met de keepster niet. De wedstrijd werd gecontroleerd uitgevoetbald, met als gevolg dat de Naaldwijkse dames aan kop gaan in de bekerpoule. Een gezellige derde helft volgde uiteraard ook. Volgende week staat de laatste bekerwedstrijd tegen Monster op het programma, om 12:30 uit in Monster.