• VV Naaldwijk op Westland Reünie een groot succes

Het is alweer een week geleden, maar wat hebben we twee mooie dagen gehad op de braderie! Met record aantal verkochte enveloppen, waardoor we veel prijzen mochten uitdelen die we van allerlei sponsors hebben gekregen. De prijswinnaars waren er erg blij mee. Zeker ook Mevr. Van de Pelt, die de hoofdprijs van de verloting, het Sparta shirt met handtekeningen, in ontvangst mocht nemen.

Ook is onze Nalukkie heel veel op de foto geweest! Aan alle fijne vrijwilligers die geholpen hebben om alles tot een succes te maken en natuurlijk de enveloppen verkopers (die je door heel Naaldwijk kon aantreffen om een envelop te kopen): BEDANKT!

We hebben een mooi bedrag verdiend, wat we kunnen gebruiken voor het opknappen van de tribune.

In de linken hieronder vind je de foto's van deze twee dagen en ook de foto's van ''Op de foto met Nalukkie''

Foto's van Braderie algemeen:

Bekijk het album: https://www.myalbum.com/album/h6CH4d4KjYR6

Foto's van Donderdag op de foto met Nalukkie:

Foto's van Vrijdag op de foto mat Nalukkie: