• VV Naaldwijk sponsors helemaal goud!! 

  Binnen vv Naaldwijk zijn er al heel veel jaren sponsors die teams aankleden. Voor onze niet selectieteams van de zaterdag senioren zijn het vaak bedrijven die verbonden zijn aan de teams, soms zelfs zelf voetballen in het team. Naaldwijk Zami 4,5,6 hebben een kern van spelers en een omgeving eromheen die zeer betrokken zijn bij vv Naaldwijk en waarin de sponsors zitten die deze teams al jaren “aankleden”. Met de overgang naar het nieuwe tenue van Robey werd vanuit de sponsorcommissie contact gezocht met de sponsors en werd een voor vv Naaldwijk uniek concept bedacht waarbij een groep van 5 bedrijven alle niet selectieteams 4 jaar lang zullen sponsoren. Vanuit de sponsorgelden verzorgt de vereniging voor al die trouwe vv Naaldwijk voetballers dan ook met veel plezier het tenue met de sponsors die in het kader van ons 100-jarige “gouden” jubileum mee wilden denken en voor een keer de kleuren van hun bedrijfslogo’s omdoopten in goud. Een prachtig tenue waar het 4e, 5e en 6e dit jaar al op vele Westlandse en overige velden te bewonderen waren, al dan niet met even zo prachtig voetbal. Veel complimenten zijn ontvangen en zullen de komende jaren ook door onze tegenstanders gedeeld worden over het mooie tenue. 

  De sponsors (alfabetisch): 

  ADNU-accountants en adviseurs 

  Al vele Jaren is ADNU trouwe sponsor (onder andere hoofdsponsor) van vv Naaldwijk geweest. Een echte en hechte vv Naaldwijk familie die onze mooie familievereniging steeds weer steunt en support. Naast ook de binnen de vereniging actieve broers Pieter, Maurits en Thomas vormt Wouter het kwartet aan voetbalbroers van Dalen. Met Wouter van Dalen, inmiddels spelende in Zami 5, is de hechte binding tussen sponsor en team nauwelijks duidelijker weer te geven.  

  Meer over ADNU: https://adnu.nl/ 

  Hofland Flowering plants 

  Ook zo een echte vv Naaldwijk familie, de familie Hofland van Hofland Flowering plants. Wanneer Frank (Zami 4) langs de lijn van achteren naar voren zijn team van de nodige energie en inzet voorziet, staan Goos en Corine langs de kant veelal te genieten van het gezellige buitenleven bij vv Naaldwijk. Na 3 jaar sponsor te zijn geweest van Naaldwijk 6, maakt Hofland Flowering plants nu dus deel uit van de groep van de sponsors van vv Naaldwijk niet selectie, en dat is helemaal GOUD! 

  Meer over Hofland Flowering Plants: https://hoflandfloweringplants.nl/ 

  LV Bouw 

  De mannen van LV bouw zijn de hele dag in de weer om mooie dingen te maken. In het weekend genieten Reinder en Dave dan met hun vrienden die bij vv Naaldwijk in Zami 5 spelen van de gezelligheid bij het team en op de club. LV Bouw kleedt al jaren het 5e aan, en toen de sponsorcommissie via Marien Looije vroeg of LV Bouw mee wilde doen op het nieuwe tenue was dat een volmondig ja. Samen met Hofland Flowering plants pronken ze op de voorzijde van dit prachtige shirt.  

  Meer over LV Bouw: https://www.lvbouw.nl/ 

  Natures Pride 

  VV Naaldwijk staat voor een gezellige familievereniging in het hart van het Westland, en midden in de samenleving van Naaldwijk. We geloven erin dat sport vriendschappen maakt, en dat het leidt tot gezonde kinderen die met elkaar leren omgaan in teamverband. Ook Natures Pride wil als bedrijf nastreven dat werknemers zich thuis voelen, familie zijn van elkaar. En met hun producten streven ze er naar dat gezonde producten in de schappen van de supermarkten en speciaalzaken komen te liggen. Omdat Tom “Kaas” Verbakel werkzaam is bij Natures Pride, en hij na zijn mooie periode bij Naaldwijk 1 inmiddels ook in Zami 5 speelt regelde hij het dat Natures Pride tot die groep van gouden sponsoren behoort. Het tekent ook hoe spelers samenwerken met de sponsorcommissie om samen bij bedrijven tot sponsoring te kunnen komen.  

  Meer over Natures Pride: https://www.naturespride.eu/nl 

  Trans-Peat 

  Johan Cruijff: In voetbal is het simpel: je bent op tijd of je bent te laat. Als je te laat bent, moet je zorgen dat je op tijd vertrekt. En zo gaat dat natuurlijk in de transportwereld ook. En in die wereld probeert Trans-Peat door hard te werken en met de juiste mentaliteit voor iedere logistieke uitdaging een oplossing te vinden, en te leveren. Naaldwijk Zami 4 bestaat is een vriendenteam waar Andre Voskamp en Leo Middelburg al jaren de leiders van zijn, en met diverse kampioenschappen op zak zich nu redelijk stabiel in de 4e klasse hebben genesteld. Andre en Danny Voskamp (Trans-Peat) sponsorden al jaren het “beste geklede vv Naaldwijk team” voor en na de wedstrijden. En nu doen ze natuurlijk ook mee en lopen ze zowel voor, tijdens en na de wedstrijd er picobello bij.   

  VV Naaldwijk is dankbaar en trots op deze groep sponsoren. We vinden het helemaal GOUD dat we dit samen voor elkaar hebben gekregen. Deze leuke, gezellige, betrokken sponsors zien we heel graag op onze vereniging. In een woord “GOUD”!!!