• VV Naaldwijk verwelkomt De Lampenconcurrent als nieuwe sponsor

  Het zijn de donkere dagen in de winter op het moment. Maar niet getreurd, met De Lampenconcurrent zit u er ook in de winter warmpjes bij. Zij leveren een breed assortiment aan verlichting voor iedere kamer in huis. Zowel online als in een royale winkel vindt u hier alles wat nodig is voor een optimale beleving. Met haar vestiging in Naaldwijk past zij goed bij de vereniging, waar zij als bordsponsor de komende jaren te bewonderen zal zijn.

  Wij danken hen voor het vertrouwen in VV Naaldwijk!

  Meer over De Lampenconcurrent:

  Lampenconcurrent heeft een ruim assortiment verlichting en lampen die u online kunt kopen, of in het echt kunt komen bewonderen. Van design verlichting tot industriële, of landelijke lampen.

  Kwaliteitsverlichting, maar dankzij onze winkelformule wel voor een betaalbare prijs. Wij hebben een groot assortiment lampen waar voor ieder wel een lamp tussen zit. Onze webwinkel is zo ingericht dat u snel de lamp vindt die u zoekt, allemaal eenvoudig vanuit huis te bestellen. Een mooie eettafellamp bijvoorbeeld of een vloerlamp voor in de hoek met led verlichting. Maar ook voor een trendy oosterse tafellamp of voor badkamerverlichting bent u bij Lampenconcurrent aan het juiste adres!

   

  Verdere informatie: https://lampenconcurrent.nl/