• Waalpartners nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk. 

    Een club als vv Naaldwijk, die zich laat dragen door vrijwilligers en waar bijna alle trainers zelf opgeleid zijn, zo een club zoekt ook naar betrokken sponsors. Vaak vanuit ons kent ons worden de mensen van de sponsorcommissie gekoppeld aan de nieuwe sponsors. Ook in het geval van Waalpartners, waar Reinier de Koning werkt. Reinier is een heel betrokken ouder bij onze mooie familievereniging. Hij is onder meer trainer van een O10 team en ook leider bij de JO13-1. Samen met Arjen de Haan werd er afgesproken op de club om eens te kijken welke optie er zijn om te sponsoren. Reinier mocht namens Waalpartners kiezen voor 2 borden langs veld 1. De borden hangen er al weer even en zijn vanaf terras en tribune goed te zien. VV Naaldwijk is Waalpartners en Reinier dankbaar voor hun bijdrage aan de club en we hopen dat we nog lang van de betrokkenheid mogen genieten. 

    Over Waalpartners: 

    Een allround ingenieursbureau met ruim vijfenveertig jaar ervaring 

    Civiele engineering is ons vak. Sinds 1974 zijn we een betrouwbare partner voor veel opdrachtgevers, van gemeenten en provincies tot ontwikkelaars en aannemers. Met een capaciteit van bijna zestig professionals behoren we tot de middelgrote civiele ingenieursbureaus. Groot genoeg om de meest omvangrijke projecten aan te pakken, klein genoeg om persoonlijk en slagvaardig werken te waarborgen. 

    De kracht van Waalpartners is dat we vanaf de start hebben geïnvesteerd in brede, diepe kennis. Daardoor zijn we u op een groot terrein van dienst. Door samen te werken met gespecialiseerde partners kunnen we onze organisatie eenvoudig opschalen. Dat maakt Waalpartners ook inzetbaar voor gecompliceerde projecten. Binnen de grote diversiteit aan opdrachten herkent u altijd onze manier van werken: inventief, pragmatisch, oplossingsgericht. Het is een mentaliteit die ieder van onze medewerkers eigen is. En die maakt dat de inzet van Waalpartners in elk stadium van een opdracht rendeert. Van totaalprojecten tot en met deelopdrachten. Als civiel ingenieursbureau zijn we gevestigd in het Hooghe Landhuys in Naaldwijk, gemeente Westland.