• WBE verlengt overeenkomst met vv Naaldwijk

  Ook WBE verlengde afgelopen najaar de overeenkomst met vv Naaldwijk en is opnieuw 5 jaar als sponsor verbonden aan onze mooie voetbalclub. Steeds vaker zien we dat wanneer leden van onze club de moeite nemen de sponsorcommissie een beetje te helpen, dat we sponsors goed wetenn te behouden en of nieuwe sponsors weten te vinden. In dit geval is er specifieke dank aan Pim Alleblas die samen met Arjen de Haan (sponsorcommissie) de overeenkomst snel wist te regelen.


  Over WBE

  DE WBE GROEP
  WBE Westland en Rijnsburg zijn onderdeel van de WBE Groep. Met 6 Zusterbedrijven is WBE onderdeel van een groene familie. De WBE groep levert een totaalpakket aan sierteeltproducten, van snijgroen, bloemen tot planten. Binnen de WBE Groep vind je alles wat je nodig hebt.

  Kwaliteit en samenwerking, zowel in de producten als in dendienstverlening, zijn vanaf de oprichting de rode draad binnen de WBEbGroep. Samenwerking is de basis, dat is de leidraad en bron van inspiratie waarmee Jaap en Ineke Beets bijna 40 jaar geleden begonnen.

  Ieder bedrijf binnen de WBE Groep heeft zijn eigen kracht en karakter. De verschillende bedrijven zitten verdeeld over de verschillende grote veilingterreinen in Nederland en op veiling Herongen in Duitsland. Hierdoor vind je binnen de groep altijd een leverancier die past bij jouw afzetmarkt, bedrijfsvoering en visie.

   

  Meer over WBE: https://wbe.nl/over-ons/