• Wedstrijdverslag MO11-1 tegen Rozenburg MO11-1

Op deze stralende ochtend kwamen onze 6 nieuwe talenten van de mo11 bijeen om hun eerste wedstrijd te spelen in de mo11. Bloesem, Jenna, Lotte, Esmee, Senna en Do hadden er superveel zin in!
    We hadden versterking van 3 meisjes uit de mo9; Julie, Jet en Kate.
    De opstelling was gemaakt, nog even wat aanwijzingen van de 2 coaches en daar gingen de meiden.
    De wedstrijd was aan elkaar gewaagd en daardoor ook heel spannend, achterin viel soms een gaatje waardoor Rozenburg gevaarlijk kon worden maar dan waren er altijd onze verdedigers, Senna, Bloesem en Kate die de bal toch nog weg kon schieten en anders hield Do, die in de goal stond de eerste helft, de ballen goed tegen. Ook vanuit het middenveld kwamen Jenna, Lotte en Julie goed helpen achterin als het nodig was.
    Het duurde zo’n 10 minuten maar we kwamen steeds beter in de wedstrijd, en wisten elkaar beter te vinden met overspelen.
    De eerste kans werd nog gemist maar even later was het toch raak door een goede actie van Jet en ze rondde het prima af. 1-0 voor!
    Het leek wel of die goal de meiden vleugels gaf, Rozenburg kwam er minder vaak uit en we waren steeds vaker op hun helft te vinden en gevaarlijk te worden.
    De verdedigers bleven ook beter op hun plek en probeerden de ballen ook vaker naar de buitenkant te spelen waardoor het uitverdedigen minder gevaarlijk was als in het begin toen er nog veel door het midden uitverdedigd werd.
    Met rust stonden we 3-0 voor.
    De 2e helft hadden we nog wat versterking van Faylinn, Suzy en Jill, zij spelen in de mo13 maar zijn nog speelgerechtigd voor de mo11.
    Jet en Julie waren nog niet moe dus die hebben ook in de 2 e helft nog gespeeld.
    Do ging verdedigen en Bloesem in het doel.
    Doordat we meer gingen aanvallen vielen er achterin wat meer gaatjes en scoorde Rozenburg 2 keer maar gelukkig waren wij ook door gegaan met scoren via Jet, Faylinn en Jill na goed overspelen.
    De eindstand werd 8-2 en wat waren we blij dat we zo goed gespeeld hadden voor de eerste keer!
    Ook de penalty’s werden goed genomen en die van de tegenstander allemaal gestopt door Bloesem.
    We kunnen nog wel wat versterking gebruiken maar hebben er alle vertrouwen in dat er nog een paar meiden bij komen want wie wil er nu niet bij dit topteam spelen?!
    Na de traktatie van de jarige Jenna en het maken van een teamfoto konden we onze eerste wedstrijd met een heel goed gevoel afsluiten! 