• Weer volop doelpunten bij JO19-1

JO19-1 speelt om de 3e of 4e plaats in deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse. Maar belangrijker nog is dat het team over het algemeen veel plezier uitstraalt en geniet van het voetballen met elkaar. Er wordt amper op elkaar gemopperd terwijl dat soms best wel eens zou mogen om elkaar net even wat scherper te krijgen. Maar nee, JO19-1 lost het liever allemaal voetballend en zonder woorden op en dat is natuurlijk prima en het levert veel doelpuntrijke duels op met vaak leuke hoogstandjes en fraaie acties. Dit brengt wel met zich mee dat er ook heel gemakkelijk tegen een tegentreffer wordt aangelopen.

Vandaag miste JO19-1 4 spelers maar gelukkig waren 3 JO17-1 spelers bereid om na hun eigen wedstrijd nog even de voetbalschoenen aan te houden. Klasse!!
    Tegen Den Hoorn (5e plaats) begon het allemaal wat stroef en er werd dus al snel tegen een 0-1 achterstand aangekeken voordat JO19-1 ging voetballen. In de 17e minuut maakte Sven de 1-1. Maar 3 minuten later werd er weer een doelpunt \"weggegeven\": 1-2.

Om een beetje aan het doelpuntgemiddelde van deze voorjaarscompetitie (3,3 voor en 2,8 tegen per wedstrijd) te komen kon het publiek echter nog wel wat verwachten.
    In de 30ste minuut was het dan ook weer raak: 2-2 wederom door Sven die normaal niet zo veel scoort maar bij het ontbreken van doelpuntenmaker Bram moet toch iemand anders het doen zal hij gedacht hebben. Met een echt Koen-doelpunt (gewoon in de kruising) wist Koen een positieve ruststand te noteren: 3-2.

Na rust leek Den Hoorn een tijdlang amper meer in het spel voor te komen en Naaldwijk kon gaan denken aan het uitbouwen van de voorsprong. Dit gebeurde dan ook na 15 minuten in de 2e helft door Sven na een fraaie schijnbeweging van Daan waardoor Sven in eens vrij voor het doel stond. Op aangeven van invaller Jari wist Daan zelf de 5-2 te maken en leek Den Hoorn rijp voor de slacht. Zij hadden nl geen wisselspelers en er liepen een aantal spelers niet echt fris meer in het veld. Binnen 10 minuten wisten zij echter de stand toch nog weer naar een spannend niveau te tillen: 5-4....Complimenten voor de tegenstander maar tevens natuurlijk wel weer erg gemakzuchtig van JO19-1.
    Gelukkig had Sven zin om er nog wel eentje in te schieten vanmiddag en met zijn 4e treffer zorgde hij voor de eindstand: 6-4.
    In de 2e helft vielen alle JO17-1 spelers in en zij konden moeiteloos mee op dit niveau. Dat zit dus wel goed voor volgend jaar......

JO19-1 heeft nu weer een weekje rust en speelt op 25 mei de laatste competitiewedstrijd thuis tegen Oliveo JO19-2. Ik zou bijna zeggen: doelpunten gegarandeerd.