• Westland metaalbewerking wordt nieuwe sponsor bij vv Naaldwijk

  Dat vv Naaldwijk er goed op staat merk je wanneer je met mensen spreekt die niet direct betrokken zijn bij de club. In gesprek met Arjen de Haan vertelde Mike Zwinkels van Westland Metaalbewerking dat hij zelf niet voetbalt. Hij vist liever op zee of is in de sportschool te vinden. Echter, in een rondje langs de velden bij vv Naaldwijk, de indrukwekkende nieuwe tribune en het Wembley ban het Westland sprak hij wel zijn waardering uit voor ons mooie complex. 

  Voor zijn jonge bedrijf zocht Mike een mooie plek om reclame te maken. En welke plek is dan beter geschikt dan een reclamebord bij vv Naaldwijk, langs de weg bij de rotonde Galgeweg – Sportpark Hoge Bomen.  

  VV Naaldwijk is blij met Mike en zijn bedrijf als nieuwe sponsor en wij hopen dat hij op onze sponsordagen onze mooie vereniging verder leert kennen. 

   

  Over Westland Metaalbewerking: 
  Westland Metaalbewerking is een allround metaalbewerkingsbedrijf. 
  Techniek zit in ons hart. Voor ons zijn er nooit problemen, alleen maar uitdagingen. 

  Met elke klus proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van de klant. Voor de ene klant is dit de nauwkeurigheid van het product, voor de andere de levertijd, maar ook kunnen de kosten het belangrijkst zijn. Wij houden hier tijdens het productieproces altijd rekening mee om zo voor elke klant het gewenste resultaat te leveren. 

   
  Wij bewerken alle soorten Metaal en kunstoffen maar specialiseren ons vooral in Staal, RVS en Aluminium. Daarnaast bewerken we regelmatig Koper, Messing, HDPE (HMPE), POM, Teflon en Nylon. 

  Meer informatie is te vinden via: https://westland-metaalbewerking.nl/