• Weverling Groenproviders nieuwe bordsponsor vv Naaldwijk

  Weverling Groenproviders is gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en aanleg van de groene buitenruimte. Dagelijks werken zij met zo'n 100 gekwalificeerde medewerkers vanuit de vestigingen in Westland, Den Haag en Rotterdam, om een bijdrage te leveren aan het groene welzijn. Woningcorporaties, gemeenten, bedrijven, projectontwikkelaars, begraafplaatsen en onderwijs- en zorginstellingen zijn sectoren waarvoor Weverling een scala aan groenactiviteiten uitvoert.  
  Het bedrijf heeft inmiddels al een historie van 80 jaar en is opgericht in Den Haag door de opa van Menno en Niels Weverling, die nu de dagelijkse leiding hebben in het bedrijf. Als sinds eind jaren ’60 in Monster gevestigd en inmiddels is ook de bekende naam Allure Tuinen bekend in de regio.  Dit zusterbedrijf is een onderdeel van Weverling. Hier worden mooie tuinen voor vooral de particuliere markt ontworpen en gerealiseerd.  
   
  Menno Weverling heeft affiniteit met sport en is zelf actief bij onze buurvereniging Hockey Vereniging Westland. Financieel manager van Weverling is André Bakker, oud lid van vv Naaldwijk. Mede hierom vindt Menno het leuk en belangrijk om iets te kunnen doen voor onze vereniging. Met een reclamebord langs ons hoofdveld worden we financieel ondersteund en  het levert uiteraard mooie reclame op voor zijn prachtige bedrijf.
   
  Wij bedanken de broers Weverling met deze steun en we hopen nog jaren op ze te kunnen  rekenen!