•  

  In het voorjaar van 2018 werd WorldStream Internet Solutions de nieuwe hoofdsponsor van vv Naaldwijk. Met ingang van seizoen 2018-2019 prijkte de naam van WorldStream op de borst van het vlaggenschip van vv Naaldwijk. Hiernaast zijn de uitingen op de rotonde, en langs veld 1 duidelijk zichtbaar.

  Vanwege de tribune renovatie werd aan Dirk Vromans gevraagd of WorldStream het spandoek op de tribune beschikbaar wilde stellen voor de werving van sponsors voor de tribune. Dat was geen enkel probleem, wat natuurlijk een geweldig gebaar was. Om wel voldoende uitingen rondom veld 1 te houden werd aangeboden het doek te vervangen voor 6 borden aan de andere kant van het veld, naast de radio kamer. Maar om dit te doen, wilde Arjen de Haan namens de sponsorcommissie wel graag de overeenkomst verlengen. Om de continuïteit van inkomsten te waarborgen en de vereniging te voorzien van deze zekerheid is WorldStream hierin mee gegaan. OOK in de komende 3 seizoenen zal WorldStream op de tenues van vv Naaldwijk 1 te zien zijn, en is Worldstream hoofdsponsor van vv Naaldwijk.

  VV Naaldwijk is trots en dankbaar om zo een mooi bedrijf, met zulke geweldige mensen, als hoofdsponsor te hebben.

   

  Over WorldStream Internet Solutions:

  WorldStream, opgericht in 2006, is een gerenommeerde internet service provider (ISP) met duizenden klanten over de gehele wereld. De reden dat klanten uit USA, Duitsland, China, Spanje en veel meer landen voor WorldStream hebben gekozen, is omdat wij een organisatie zijn met jarenlange ervaring en hoogopgeleide en enthousiaste medewerkers die altijd de hoge verwachtingen van u als klant waarmaken.

  Onze technische professionals helpen onze zeer gewaardeerde klanten door een zeer beveiligde omgeving te creëren voor de meest kritische applicaties en services. Een van de beste voordelen van WorldStream is de geweldige waarde voor geld ratio en daarom hosten wij met de meest ideale efficiëntie.

  Wij bieden 'onbeheerde' of 'unmanaged' hosting diensten, wat inhoudt dat we zo snel mogelijk werken om u te voorzien van de beste hardware en een besturingssysteem; de rest is aan u. 

  Als u echter tegen problemen aanloopt of een speciaal verzoek heeft zijn we in staat om u ermee te helpen. In sommige gevallen zullen we een toeslag in rekening brengen voor 'managed support'. We zullen dit altijd vooraf met u bespreken.

  WorldStream heeft bewezen om een betrouwbare hosting partij te zijn met een groei van meer dan 1100% in de laatste 5 jaar en is nog steeds een van de snelst groeiende bedrijven in Europa. 

  Of u nu op zoekt bent naar aanpasbare hardware, super snelle verbindingen, ultieme DDoS bescherming of betaalbare dedicated servers: WorldStream biedt u de beste prijzen aan.

  Meer info vindt u via www.worldstream.nl

 • VV Naaldwijk en Worldstream vieren verlenging met een taartje

  Gebak in het nieuwe kantoor van WorldStream in Naaldwijk
 • Nieuwe borden langs veld 1 van WorldStream