• WPHS, de Westlandse Pensioen en Hypotheek Specialist, nieuwe sponsor vv Naaldwijk Zami 2

   

   

  Aan de Slotenmakerstraat 6, op het industrieterrein in Naaldwijk is WPHS gevestigd. Toen Arjen de Haan van de sponsorcommissie de eerste keer aanbelde bij het pand waar WPHS gevestigd is, was dit eigenlijk om met Guido de Maat een bakkie te doen. Guido gaf na het gesprek het kaartje van Andries van Akelijen mee en een paar maanden later werd er opnieuw een bakkie gedaan maar toen met Andries zelf.  

  Direct toonde Andries zich betrokken bij vv Naaldwijk, en nog tijdens het gesprek belde (toevallig) Johan de Bloois, speler van de A-selectie hem even op om van gedachten te wisselen. Daarna vertelde Andries dat hij nog andere leden als klant heeft, en dat het hem wel leuk leek wat te sponsoren.  

  Soms gaan dit soort zaken snel, soms neemt het wat meer tijd. Maar omdat het even duurde, kwam wel de optie beschikbaar om sponsor van onze Zami 2 te worden. De bestaande overeenkomst van Zami 2 met kwekerij de Kabel loopt af, en deze optie leek Andries een zeer mooie om als nieuwe sponsor kennis te maken met vv Naaldwijk, maar ook om zijn naam te verbinden aan een team waarin potentieel veel nieuwe relaties zouden voetballen. Een mooie win-win en dat is nou precies waar WPHS steeds naar streeft voor zijn klanten. 

  Om de win-win intentie verder te benadrukken heeft Andries naast de reguliere sponsorbijdrage OOK nog eens een flexibele bijdrage toegezegd. Voor ieder vv Naaldwijk lid dat bij Andries een Pensioen of Hypotheek afsluit, zal WPHS ook nog eens een leuk bedrag aan de vereniging doen toekomen.  

  De loyaliteit van leden naar sponsors en van sponsors naar leden en vereniging denken we, na de eerder aangekondigde en lopende acties van Peut Tank&Schenk,  Orthodontiepraktijk Gravenzande (Billet), Keukenstunter en Sanistunter, met deze optie verder aan te kunnen bieden.  

  Samen met WoonWensen Interieurinrichting Naaldwijk zal de komende 4 seizoenen WPHS aan vv Naaldwijk verbonden zijn als sponsor van Zami 2. Wij verwelkomen WPHS als nieuwe sponsor en wij wensen Andries veel plezier in de gesprekken op de club en of op kantoor met vv Naaldwijk leden. 

  Over WPHS: 

  Persoonlijke aandacht, service, kwaliteit en advies op maat.Daar draait het om bij de Westlandse Pensioen en Hypotheekspecialist 

  Aan het roer van het onafhankelijke bureau staat adviseur Andries van Akelijen. Als adviseur op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioen denken we graag mee over uw toekomst. Met meer dan 10 jaar ervaring neemt Andries graag plaats op de stoel van de klant en behartigt hij uw belangen van A tot Z. 

  Als adviseur verliezen we uw wensen niet uit het oog. We hechten dan ook veel waarde aan een integer adviestraject waarbij u als klant onderdeel bent van onze oplossing. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek komt uw maximale hypotheekbedrag, ook wel uw leencapaciteit, aan de orde. U weet dus meteen waar u aan toe bent.  

  Het adviesbureau hanteert vaste tarieven. “Bij ons weet u vooraf exact wat de kosten zijn. Daarnaast nodigen wij u altijd uit voor een gratis kennismakingsgesprek. U krijgt dan direct een goed beeld van uw maximale leencapaciteit. Verder zijn wij niet gebonden aan bepaalde banken of verzekeraars. Voor een onafhankelijk en betrouwbaar advies bent u dan ook bij ons aan het juiste adres!” 

  Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak voor ons eerste vrijblijvende gesprek. Ook voor complexe dossiers staan we op werkdagen tot 20.00 uur voor u klaar. 

   

   

 • Het nieuwe tenue van Zami 2

 • Tassen en het inloop en "reserve" shirt van Zami 2

 • De borden van WPHS, langs veld 1