• Zes doelpuntenmakers voor Naaldwijk

  Naaldwijk kreeg in deze moeilijke fase de nummer laatst Rozenburg op bezoek. Beide ploegen begonnen voorzichtig aan de wedstrijd die vijftien minuten later begon omdat de aangewezen scheidsrechter Fonseca geen rekening had gehouden met de afsluiting van de Benelux tunnel richting het Westland waardoor er een verkeersinfarct was rond Rotterdam en de reistijd gemiddeld twee uur was. In rap tempo werden verschillende scheidsrechters gebeld om hem te vervangen en Martin Hooijer was bereid om de plek van Fonseca in te nemen. Rozenburg was voor de wedstrijd wel bij les want zij waren wel op tijd. In de wedstrijd was dat anders. Naaldwijk was attent en kon Randy van Schelt de op dat moment onverwachte 1-0 maken door knap weg te draaien in de zestien van zijn tegenstander.

  Naaldwijk kon hierna makkelijker spelen en het kwam dan ook bedrogen uit dat Rozenburg ineens op 1-1 kwam via een schitterende omhaal. Na de rust was Naaldwijk sterker onder aanvoering van Tim van der Wel. Diezelfde Van der Wel werd aan de zijkant in de zestien neergelegd door de doelman van Rozenburg. Strafschop zou je zeggen maar de leidsman schatte het niet goed in en legde de bal net buiten de zestien voor een vrije trap. Het zal toch niet weer dacht heel Naaldwijk als je terugkijkt naar vorige week. Gelukkig maakte het geen verschil of het een strafschop was of deze vrije trap want Saïd Abdellaoui plaatste de bal schitterend in het doel bij de verre paal voor de 2-1. Van Rozenburg hoefde Naaldwijk geen angst te hebben want zij brachten weinig. Naaldwijk was daar in tegen nog wel scherp en Dennis van Dijk gaf een perfecte bal op Tim van der Wel. Van der Wel stoomde op de doelman van Rozenburg af en schoot de 3-1 binnen.

  Weelde voor Naaldwijk en het werd nog mooier voor Naaldwijk want Marijn van Veen scoorde zijn eerste treffer voor Naaldwijk. Een hoekschop werd niet goed weggewerkt door Rozenburg en Van Veen bleef goed opletten en dook naar de bal om deze binnen te koppen, 4-1. Wedstrijd op slot en Naaldwijk haalde wat tempo uit de wedstrijd en dit gaf Rozenburg wat meer aanvallende inspiratie maar zonder gevaar. Naaldwijk plaatste in slotfase nog een goede uitval via de goed spelende Floris Groot. Zijn solo bracht hem in een goede positie om uit te halen op de rand van de zestien. De uithaal belandde in de kruising in het doel, 5-1. Vanaf de aftrap was het echter direct raakt voor de gasten, 5-2. Deze treffer werd weer opgevolgd door een Naaldwijkse treffer. Dit door een goed opgezette één twee door Jeroen Vogels die vervolgens de eindscore van 6-2 op het bord zette. Zes verschillende doelpuntenmakers in een belangrijk duel voor de witkielen want verschillende concurrenten pakte ook punten.

   

  De Minuut van:

  32ste     John van Veen

  51ste     Jan van der Sar

  61ste     Jan Willem Voogt

  79ste     Tim van der Wel

  88ste     Wouter van Dalen

  90ste     Aike van den Bos

   

  Naaldwijk 2 ontving MSV’71 2 en pas in het tweede bedrijf werd het verschil gemaakt. Na de 0-0 ruststand wist Naaldwijk door vier treffers en geen tegentreffers de wedstrijd met 4-0 te winnen.

  Naaldwijk 3 blijkt het bijzonder goed te doen tegen de koplopers in deze competitie. Deze keer was de nummer 3 Loosduinen 3 de pineut. De drie doelpunten van de wedstrijd vielen ook hier in de laatste vijfenveertig minuten. Nadat de witkielen op 1-0 moest het de 1-1 verwerken. De matchwinnaar werd Rik Verkade want zijn 2-1 bleek de winnende te zijn.

  Naaldwijk 4 had in Den Haag tegen VCS 3 een zeer makkelijke middag. De witkielen walste over de gastheren heen door 1-9 te winnen.

  Naaldwijk 5 kreeg van Die Haghe 5 de doelpunten om haar oren. In Den Haag waren er dertien treffers die Naaldwijk tegen kreeg.

  Naaldwijk 6 had een slechte dag in Monster waar sc 6 met 3-1 won van de witkielen waar Naaldwijk geen strafschop kreeg.

  Naaldwijk 7 ging op bezoek bij de studenten Ariston ‘80 16. De mannen van zeven hadden een relatief makkelijk wedstrijd want de gastheren werden met 1-4 verslagen.