• Contactgegevens en Routebeschrijving

  Clubgebouw

  Sportpark De Hoge Bomen Naaldwijk

  De Hoge Bomen 1 te Naaldwijk

  Tel: 0174 - 625486

  Correspondentieadres: Postbus 302 2670AJ Naaldwijk

   

  Komend uit de richting van Rotterdam:

  Vanaf de A20 vanuit Rotterdam bij knooppunt Westerlee, rechtdoor over de rotonde richting Naaldwijk/Den Haag rijden. Vervolgens op het Vlietploderplein, volgende rotonde, via de Piet Struikweg, linksaf richting 's-Gravenzande (3e afslag), naar de Galgeweg te rijden. Aan het einde van de Piet Struikweg rechtsaf op de rotonde, 2e afslag, Galgeweg op.

  Bij de volgende rotonde de 1ste afslag rechtsaf nemen om bij het Sportpark De Hoge Bomen te komen.

  Na 150 m bevinden de parkeerplaatsen van VV Naaldwijk zich aan de rechterzijde, eerste inrit. De velden van vv Naaldwijk liggen direct voor u.

  Komend vanaf richting Amsterdam/Den Haag:

  Op de A4 afslag 12 nemen (N211: Wateringen-Naaldwijk-Hoek van Holland). Bij de tweede verkeerslichten linksaf (N222-Veilingroute). De eerste rotonde rechtdoor.

  Vervolgens:

  Of

  linksaf de Westlandroute op (sinds maart 2018 open) richting Hoek van Holland/'s-Gravenzande. Vervolgens op het Vlietploderplein, volgende rotonde, via de Piet Struikweg, rechtdoor richting 's-Gravenzande (2e afslag), naar de Galgeweg te rijden. Aan het einde van de Piet Struikweg rechtsaf op de rotonde, 2e afslag, de Galgeweg op.

  Bij de volgende rotonde de 1ste afslag rechtsaf nemen om het Sportpark De Hoge Bomen te komen.

  Na 150 m bevinden de parkeerplaatsen van VV Naaldwijk zich aan de rechterzijde, eerste inrit. De velden van vv Naaldwijk liggen direct voor u.

  Of

  Bij de verkeerslichten aan het einde van de Veilingroute linksaf (N466 ?? Middelbroekweg). Bij volgende verkeerslichten (groot kruispunt) rechtdoor. Weg rechtdoor vervolgen (Middelbroekweg en Kruisbroekweg) tot aan de 2e rotonde en dan linksaf (Galgeweg).

  Bij de eerste rotonde wederom linksaf en na 150 m bevinden de parkeerplaatsen van VV Naaldwijk zich aan de rechterzijde. De velden van vv Naaldwijk liggen direct voor u. 

   

 • Routeplanner